ØKER TILGJENGELIGHETEN: - I Askøy24-appen vil du få varsel om alt du er interessert i, enten det er sport, kultur, næringsliv, nyheter eller debatt, sier Yngve Johnsen.

- Snart kommer A24-appen!

Mange av Askøy24s abonnenter har etterlyst en egen Askøy24-app. - Planen er å lansere den i løpet av april, sier redaktør Yngve Johnsen.

Publisert Sist oppdatert

Askøy24 har vokst jevnt og trutt siden lanseringen 25. januar, og nå lanserer avisen snart en egen app for mobiltelefon.

- Jeg har holdt litt igjen på grunn av kostnaden, men nå er Askøy24-appen bestilt, sier Yngve Johnsen, som regner med at den vil lanseres i løpet av april. 

- Uten å røpe antallet ennå, så har vi nå fått nok abonnenter til at vi mener at dette kan la seg gjøre. Forhåpentligvis er den på plass i løpet av april, sier han.

Forenkler tilgangen

De fleste aviser har i dag en mobilapp, der du kan få såkalte «pushvarsler» hver gang det skjer noe innenfor det du selv har valgt å få oppdateringer på. 

Du logger bare inn én gang. Etter det er det bare å trykke på appen, så er du inne.

Yngve Johnsen

- I Askøy24-appen vil du kunne velge å få varsel om alt du er interessert i, enten det er sport, kultur, næringsliv, nyheter eller debatt, sier Johnsen.

- Du logger bare inn én gang. Etter det er det bare å trykke på appen, så er du inne.

Utvikles av Automagi

Askøy24 blir laget av Automagi, som er et Oslo-basert internasjonalt teknologiselskap grunnlagt i 2010 av tidligere Dagbladet-redaktør Morten Øverbye.

Automagi har tidligere bygget mobile applikasjoner for blant andre Forskning.no, Khrono, Forsvarets Forum og Journalisten.

Powered by Labrador CMS