Omlag 30 millioner kroner til askøyværinger:

- Dette slår alle rekorder

Sparebanken Vest deler ut rekordstort kundeutbytte, og omlag 30 millioner kroner vil bli utbetalt til kunder på Askøy. 

Publisert Sist oppdatert

Er du askøyværing med boliglån i Sparebanken Vest? I så fall vanker det et rekordstort kundeutbytte, kan banken melde i en pressemelding.

SLÅR ALLE REKORDER: - Aldri før har vi delt ut så mye i kundeutbytte, sier banksjef Inga Merete Hjelmeland.

30 millioner

- Ca. 30 millioner skal fordeles på SPVs 3110 boliglånskunder fra Askøy. Dette gir et snitt på 9491 kroner per kunde, uttaler Sparebanken Vest.

- Aldri før har vi delt ut så mye i kundeutbytte. Dette slår alle rekorder, sier banksjef Inga Merete Hjelmeland. 

- Det er ekstra kjekt å kunne sette inn kundeutbytte på konto til kundene nå som så mange virkelig merker prisstigningen på lommeboken, sier hun. 

Styret i Sparebanken Vest vil dele ut 1.050 millioner i kundeutbytte til kunder som har lån og sparepenger i banken. Dette er en økning på 470 millioner kroner fra i fjor. 

Håper ildsjeler vil søke

I tillegg til kundeutbytte er det også en pott på 632 millioner som vil gå til allmennyttige formål.  Av disse ble 482 millioner kroner annonsert høsten 2023.

Hjelmeland nevner blant annet Askøy Fotball, Barnefestivalen og Norsk Folkehjelp Askøy, som flotte tiltak.

– Jeg håper at ildsjeler her i området vil søke om midler til prosjekter som de ønsker å gjennomføre, som vil gagne det gode fellesskapet. Tenk på hva dere ønsker å få til og sjekk ut søkemulighetene på nettsiden vår, sier hun.

Kundeutbytte og samfunnsutbytte er en del av overskuddsdisponeringen til banken, og vil bli formelt behandlet av generalforsamlingen i mars.

Powered by Labrador CMS