Jakob Høviskeland
Sander Wik
Magnus Husgard

1 min:

Kampen er i gang. Det er mange som spår en tett og jevn kamp med mange dueller her.

Embrik Aasbø fikk en skade mot Brann som dessverre setter han ut av spill til over sommeren. Henrik Hjellegjerde er nå eneste klassiske spiss i troppen, om en ser bort fra de aller yngste.

7 min:
Det er Askøy som har åpnet best, har kommet til noen halvsjanser.

10 min:
Sandviken med kampens største sjanse. Men ryggsekken er med Sandviken-spilleren her på Askøy.

11 min:
Ny god mulighet for bortelaget, men angriperen klarer ikke å stokke beina.

13 min:
Jonas Fredriksen får et innlegg som han nesten klarer å styre i buret. Men bare nesten altså.

14 min:
MÅÅÅL 1-0 Lar M Pedersen header ballen i noten. AF leder!

15 min:
1-1 - Sandviken svarer med en gang. Den bør keeper Cassim ta.

18 min;
Sandviken scorer, men assistendommer vinker for offside. Virker diskutabel den avgjørelsen.

23 min:
1-2 Sandviken scorer på dødball. Topplaget har snudd kampen.

25 min:
Etter en bra åpning har Askøy falt i intensitet og nøyaktighet. Sandviken får enda en stor mulighet på frispark, men keeper får slått til corner.

34 min:
Askøy får en god sjanse når Sandviken-keeperen surrer det til. Men bortelaget får ryddet unna.

38 min:
Keeper Jeppe Cassim spiller av og til på små marginer. Her kunne det fort blitt farlig.

40 min:
Sandviken vil ha rødt kort på Ulrik Edvardsen, da angriperen var gjennom og ble tatt. Men dommeren vinker bare med det gule. Der er Askøy heldig.

41 min:
Frisparket fra 17 meter er knallhardt, men Cassim får vist frem sine beste sider.

44 min:
MÅÅÅL 2-2: Lars M- Pedersne får bredsidet inn dagens andre. Mot spillets gang. Askøy er tilbake!

45 min:
Joar Høviskeland får ladet skuddfoten, men keeper får slått til corner.

PAUSE
Sandviken har vært det beste laget i store deler av omgangen. Askøy frisk etter utligningen, som kan bære bud om noe mer i andre halvdel.

46 min:
Askøy har gjort et avtalt spillerbytte. Jonas Fredriksen har slitt litt med lysken, og inn kommer Sander Wik.

50 min:
Kjempesjanse for Askøy og Eghdami, ballen smeller i tverrligger og ned fra kort hold.

57 min:
Sandviken ser at Cassim er langt ute, og skyter fra midtbanen. Ballen går i bue over keeper men spretter til side for mål.

66 min:
Sandviken med stor mulighet.

68 min:
Skrått hold, men Joar Høviskeland prøver seg. Corner.

69 min:
Corneren spretter gjennom hele feltet. Utrolig at ingen får en tå på den.

71 min:
Det er tett og jevnt. Ingen av lagene klarer å tilrive seg et initiativ.

72 min:
Spillerbytte: Brian Jahren kommer inn for Damon Eghdami.

73 min:
Det er omlag 80-90 tilskuere i Skogen i dag.

78 min:
Sandviken nære på fra kloss hold. Askøy får ryddet til corner.

84 min:
Det er mange slitne bein utpå her nå, etter en kamp med utrolig mange dueller.

87 minutter
Askøy bytter. Jakob Høviskeland kommer inn for Julian Sandbakk.

90 min:
Høy temperatur i begge leire.

SLUTT: Det ender 2-2 i Skogen, et resultat som isolert sett må sies å være ganske bra, mot et av avdelingens beste lag. Askøy står med en seier og tre uavgjorte i innledningen.