FEST: Klubbhuset er siste skudd på stammen av nye objekter på Davangerbanen.

Klar for storstilt åpningsfest på Davanger

Neste helg blir det stor åpningfest på Davanger. Norges grønneste anlegg skal åpnes, og da må det selvsagt feires med pomp, prakt og en haug med aktiviteter.

Publisert Sist oppdatert

IL Apollo har gjort en formidabel innsats for sitt nye idrettsanlegg på Davanger. Nå er også det nye klubbhuset så godt som ferdig, og helgen 20-21. april blir det stor åpningsfest på det som har fått sponsornavnet Intermec-Arena.

- Det har vært en enorm dugnadsinnsats fra styret og innbyggerne i hele bygden, og nå kan vi endelig stolt vise frem det nye anlegget, skriver Kim Nordnes, leder i klubben, i invitasjonen.

Mange aktiviteter

Foruten flunkende nytt klubbhus er det etablert ny ballbinge, ny pumptrack, nytt kunstgress og ny sandvolleyballbane.  Det er også ny ledbelysning på anlegget.

Nordnes kan også skryte av å ha Norges første grønne idrettsanlegg, der store deler av strømmen som brukes blir produsert internt i anlegget. 

Det blir snorklipping av ordfører, gratis boller og kaker og en hel haug med aktiviteter på lørdag. Og søndag blir det fotballturnering. 

Så her er det bare til å ta turen for å ta del i feiringen av både klubben, bygden og kommunen. 

Powered by Labrador CMS