TILBAKE: Dette bildet av Brann-trener Eirik Horneland stammer fra klubbens NM-kamp mot Askøy tidligere i år. Lørdag var han tilbake i Skogen.

Eirik Horneland ringside under Askøy - Djerv 1919

Observante tilskuere i Skogen kunne se at Brann-trener Eirik Horneland var på plass på kampen mellom Askøy Fotball og Djerv 1919. Det hadde sin naturlige forklaring.

Publisert Sist oppdatert
Askøyidretten presenteres av Sartor Storsenter

De som trodde at Eirik Horneland møtte opp i Skogen for å se nærmere på potensielle kandidater fra Askøy Fotball til å forsterke Brann, de må nok tro om igjen.

Mens de som tenker at agurknytt-sesongen er i gang for alvor, de er kanskje inne på noe.  

Så på sønnen

For Eirik Horneland var rett og slett til stede på Follese Tertnes Holding Arena for å se på sønnen som har spilt seks år for Djerv 1919. 

HORNELAND: Thomas er Eirik Hornelands sønn, og lørdag var han i aksjon i kampen mot Jakob Høviskeland og Askøy Fotball. Askøy vant kampen 3-1.

Han heter Thomas Horneland, og fikk med seg null poeng og ett gult kort fra kampen. 25-åringen er ansatt i full stilling i klubben, som spiller- og trenerutvikler. 

Thomas var faktisk helt i vannskorpen som eliteseriespiller for FK Haugesund i 2017, og var ubenyttet reserve i noen av kampene der. 

Han sa i fjor til Haugesunds Avis at han hadde ambisjoner om å få spille for FKH i Eliteserien. 
– Så var jeg litt uheldig med at pappa kom inn da jeg var på det nærmeste. Det gjorde det ikke enklere for meg. Jeg fikk ikke noe gratis, sa han til lokalavisen den gangen.

Brann-fan

Nå er han veldig stolt over det faren har fått til i Brann, og innrømmer at han er blitt Brann-supporter.

– Pappa er flink med mennesker. Og han er flink til å lese det som skjer ute på banen. Og så er han en veldig kjekk og likandes fyr, alltid med en god kommentar på lur. Han er ikke så kjedelig som han framstår i media, sier han til HA.

Thomas måtte reise tomhendt hjem til Haugesund, da Askøy Fotball leverte årsbeste, og vant 3-1.

Askøy24 var inne på tanken om å ringe Eirik Horneland for kommentarer til askøybesøket, men landet på at det fikk være måte på hva man kan skvise ut av sesongens første agurk. 

Powered by Labrador CMS