Fem av Ask Friidretts jente- og guttetrenere som har vært på trenerkurs, flankert av kursleder Magnus Kleppe og Hilde Stokvold Gundersen. Fra v. Amalie Melby Arnesen, Astrid Kolstad Silseth, Anna Kolstad Silseth, Sofie Hustad og Sander Feness Armond

Ble kurset i «Friidrett for barn»

Fem ungdommer fra Ask Friidrett har gjennomgått kurset «Friidrett for barn». Nå er de klare til å ta i bruk kompetansen.

Publisert

- Kurset «Friidrett for barn» var både kjekt og lærerikt, skriver Ask Friidrett på sine egne sider. 

Kurset ble arrangert i Leikvanghallen over to dager. Første dag var ren teori, der kurslederne snakket om viktigheten av idrett, og der askøyungdommen fikk lære om idrettens barnerettigheter og bestemmelser. 

- Vi fikk innblikk i, og tips til, hvordan man kan organisere trening for barn. Trening som både er trygg, variert, effektiv og gøy, forteller klubben. 

Den andre dagen fikk man gruppevis muligheten til å planlegge og lede hver sin treningsøkt, med veiledning og tilbakemelding fra kursholdere. 

- Vi har blitt utrolig inspirert, og gleder oss masse til å bruke den nye kompetansen til å skape supre treningsøkter for klubben vår, slår Ask Friidrett fast.

Powered by Labrador CMS