TAP: Vestsidens herrer måtte tåle 0-6 for Lysekloster 2. (Arkivbilde)

Her er utdrag fra helgens kamper som ikke er omtalt. Av alle lagene vi følger var det kun ett som klarte å vinne denne helgen.

Publisert Sist oppdatert

4. divisjon herrer

Askøyidretten presenteres av Sparebank1 SR-Bank

Askøy 2 har fått en vanskelig start etter opprykket i fjor. Søndag ble det 6-0 i hatten på Stemmemyren, da NHHI ble besøkt. Det sto 2-0 til pause. Askøy 2 har plassert seg på jumboplass med null poeng etter fire serierunder. Neste dyst er hjemme mot Nordhordland søndag om en uke.

5. divisjon herrer

Det ble null seks på Vestsiden også, da Lysekloster 2 gjestet Ravnanger søndag. Bortelaget tok ledelsen etter ti minutter, et resultat som sto seg til pause. Lysekloster doblet rett etter hvilen, og det sto 0-2 til et kvarter gjensto. Da var det jevnt slutt på kreftene, og målene rant inn helt til det sto 0-6 på tavlen.  Vestsiden er nummer ni av 13 lag, med kun tre poeng på fire kamper. I neste runde står tabelltreer BI for tur.  Den kampen går på Varden 1. mai.

7. divisjon herrer

Det ble poengdeling for Nordsiden/Apollo/Ramsøy, da laget tok imot Vestsiden 2 på Intermec Arena. Andreas Sætherbø og Jo-Marius Haraldsen førte hjemmelaget opp i ledelsen tidlig, men i andre omgang var det Ravnangerklubben som var best. Elias Jakobsen og Sander Hæve Tveit sørget for balanse i regnskapet.

4. divisjon kvinner

Vestsidens kvinner holdt lenge stand borte mot Gneist, men måtte se seg slått 4-0. Det var målløst til pause.

- Det var jevnt i første omgang, der spillet bølget frem og tilbake med sjanser til begge lag. Men i andre omgang var Gneist gode og vinner fortjent, sier lagets trener Henning Olsen.

Askøy 2 i samme pulje vant 4-1 over Smørås. Dette var eneste seier blant alle lagene på Askøy denne helgen. Kristina E. Nilsen (2) og Andrea Skjøndal scoret for Askøy, mens det siste var et selvmål.

Askøy 2 er nummer seks på tabellen, mens Vestsiden er nest sist på tiendeplass.

5. divisjon kvinner

Østsiden avga poeng for første gang denne sesongen, etter 2-2 hjemme mot Baune.

Gjestene scoret to kjappe rett før hvilen, før Ingrid Mjelde utlignet etter 64 minutter. Rett før slutt sikret Isabell Juvik at det ene poenget ble igjen på Finamyren. ØFK topper fortsatt tabellen.