PERSILLEDRYSS PÅ TOPPEN: Biologen feira Ingrid Espelids Hovigs 100-årsdag med eit trerettars måltid inspirert av hennar kokekunst - og sjølvsagt med eit liten dryss persille. Frå venstre: Endre Ludvig Olsen, servitør Victor Klang og Inga Marie Skråmestø Haugland.

Ingrid Espelid Hovigs 100-årsdag:

Her blir persilleduskens mor hylla på Herdla

- Eg hadde ikkje vore der eg er i dag om det ikkje hadde vore for Fjernsynskjøkkenet på onsdagane, seier dagleg leiar ved Biologen på Herdla, Endre Ludvig Olsen.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Månedsabonnement - 1 kr
Første måned - deretter 149 kr

1,-

KJØP

Powered by Labrador CMS