- Dette kommer jeg aldri til å glemme

Ella var hovedpersonen i stykket som sendte Musikaljentene helt til topps i Norske Talenter på tampen av fjoråret. Marikoven-jenten har allerede staket ut kursen for livet sitt. 

Publisert Sist oppdatert

- Det var en helt fantastisk opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme, sier 12-åringen med gnistrende øyne og det største smilet.

VET: Ella (snart 13) vet allerede nå at hun skal gå på dramalinjen på videregående skole.

Hadde hovedrollen

Ella Kristoffersen Langøen sitter sammenkrøket med et ullteppe i sofakroken hjemme i Marikoven, og er klar for å fortelle mer om den elleville opplevelsen i Oslo, da Musikaljentene ble stemt frem som vinnere av Norske Talenter. 

BEVIS: Ella med det synlige beviset på at hun var blant dem som vant Norske Talenter 2023.

Ella hadde hovedrollen i stykket som vokalist med låten «Fly, lille sommerfugl». Karakteren satt i rullestol, da sangen handlet om en funksjonshemmet som hadde store drømmer om å kunne nå sine mål. 

- Var du nervøs da du gikk ut på scenen?

- Ja, jeg var litt nervøs, innrømmer hun. 

- Man er jo litt redd for at noe skal gå galt, at det skal skje noe dumt på scenen.  Men jeg følte meg trygg. Og det var mest gøy da, understreker hun.

Ella forteller at hun halvveis inn i stykket skjønte at dette gikk veldig bra, og at resten bare ble gøy, gøy, gøy.

Mye øving

Finalelåten ble skrevet av de tre søstrene Selma, Mathilde og Cecilie Strønen Damm. og ble påbegynt på flyet hjem etter semifinalen.

- Vi hadde bare to uker å øve på.  Så det ble veldig mye øving både på hverdager og i helgene, forteller hun.

Ella husker godt hvordan hun reagerte da søstrene spurte henne om hun kunne tenke seg p ha hovedrollen.

- Jeg hoppet rundt på gulvet og skrek av glede, ler hun.

Låten  «Fly, lille sommerfugl» har fått gode tilbakemeldinger og ligger ute på Spotify. Det er ikke mange askøybarn som kan skryte av å ha låter på slike strømmetjenester. 

- Du er flink til å synge. Hva synes du selv om låten?

- Takk for det! Jo, jeg synes låten er veldig fin. Det er skikkelig gøy og spennende å ha en låt på Spotify. Jeg håper å få deltatt på Idol eller The Voice når jeg blir gammel nok.

Trodde ikke på seier

Hele opplevelsen med «Norske talenter» var naturlig nok stor for alle involverte i Musikaljentene. I tillegg til Ella deltok også askøyjentene Evelina Rygg og Tiril B. Siverts. Dommer Stian Blipp var henrykt over det som skjedde på scenen.

– Alle synger dritbra. Du tar den hovedrollen, du rocker den scenen der, sa Blipp til Ella på direktesendingen.

- Da vi fikk vite at vi hadde vunnet, så var det så mye hopping, dansing og synging blant alle. Og alle var full av energi, smiler hun.

- Jeg trodde egentlig ikke at vi skulle vinne, selv om vi var kommet til finalen. Fordi det var så mange flinke der. Men så vant vi. Det var skikkelig overraskende, og kjempegøy.

Etter finalen var det duket for stor feiring sammen med dommerne og crewet.

Skal gå på dramalinjen

Ella er snart 13 år, og går fortsatt på barneskole i Strusshamn. Men hun har allerede bestemt seg for hva hun skal bli «når hun blir stor».

- Jeg har lyst til å gå på Langhaugen skole, på dramalinjen der. Jeg følger dem på Instagram, og det ser veldig kjekt ut, slår hun fast.

- Hva er det som er så bra med teater og skuespill?

- Det beste er egentlig det gode samholdet som er blant dem som deltar. Her får man venner for livet.

Da Ella møtte opp på skolen mandagen etter å ha vunnet, så kan en trygt si at hun var en populær elev å «henge med». 

- Jeg fikk flagg på pulten,  og alle klappet for meg, sier hun stolt. 

- Nesten hele skolen kom bort til meg for å gratulere. 

Det kommer til å bli enda flere opptredener med Musikaljentene for Ella i tiden fremover. Hun skal delta i musikalene «Gaten vår» og «Julens magi» senere i år.

 

Powered by Labrador CMS