KLARE: Rune Sulen, Tommy Knarvik og Roger Kristoffersen er klare for folkefest i Skogen.

Blir 3000 i Skogen

Askøy Fotball melder at de legger ut 300 nye billetter klokken 12 i dag.

Publisert Sist oppdatert

Roger Kristoffersen i Askøy Fotball bekrefter at det er solgt 2700 billetter til dagens NM-kamp mellom Askøy og Brann. Nå legges det ut 300 til.

Skjer mye i dag

- De 2700 er inkludert de 500 som yngre medlemmer i klubben har fått tildelt bak det ene målet. Nå har vi finregnet på arealet og fått godkjent ytterligere 300 ståplasser. Disse legges ut for salg klokken 12 i dag, forteller han.

Kristoffersen sier at systemet ikke er hundre prosent klart for disse billettene. Det jobbes på spreng for å få dette klart til klokken 12. Om det ikke lykkes, så blir de solgt i døren.

- Men dette er ikke noe vi ønsker, så vi ber folk som vil ha billetter om å søke opp på nettsidene våre fra klokken 12, sier han. 

- Ikke bruk bil

Det koker godt i Skogen nå i formiddagstimene. Kristoffersen oppfordrer publikum til å gå til kampen i dag, og minner om skyttelbuss fra Kleppestøkaien.

- Klokken 15 stenges Skogen for alle som ikke har akkreditering, og klokken 1530 åpnes dørene for publikum. Det blir Fan Zone med live musikk og god stemning. Klokken 1715 ankommer medlemmene som har marsjert fra Strusshamn og klokken 1730 stenger Fan Zone.

Powered by Labrador CMS