Vil du bli glupere? Velkommen til Askøy Sjakklubb!

Helge Utkilen ønsker alle sjakkinteresserte velkommen til sjakkmoro i Kleppestø. Han forsikrer at du vil bli glupere om du stiller opp.

Publisert Sist oppdatert

Er du interessert i sjakk, så skal du vite at Askøy har et godt tilbud til deg. I Frivillighetssentralens lokaler i rådhuset i Kleppestø spilles det sjakk hver mandag fra klokken 17 til 20.

- Vi er interessert i å komme i kontakt med alle som synes det er gøy å spille sjakk, sier Helge Utkilen, som er primus motor for Askøy Sjakklubb.

Sjakklubben følger skoleplanen, og har således ikke samling i ferier og på helligdager.

- Strategisk tenking

Den tidligere redaktøren i Askøyværinngen sier at de vil komme i kontakt med personer i alle aldersgrupper som har interesse eller lidenskap for spillet. 

- De som er interessert i å lære seg spillets regler, kan vi gi opplæring, lover han.

Selv den mest ortodokse kommunist forsvarer sin konge når han spiller sjakk.

Brana Crncevic, serbisk forfatter

- Du må ikke være glup for å spille sjakk, men gjennom å lære spillet og øve er det vår påstand at du utvikler strategisk tenkning og blir glupere. Hjernen jobber på spreng under et parti sjakk og du øker din konsentrasjonsevne kraftig, konstaterer Kleppestø-karen.

- Sjakk er kanskje verdens mest varierende spill. Ingen partier over ti trekk er like om en ikke har fusket, poengterer han.

Han lokker for øvrig med enkel mat og drikke, helt gratis for klubbens medlemmer. 

SJAKKGØY: Hver mandag mellom kl 17 og 20 kan du spille sjakk sammen med likestilte i Askøy Sjakklubb.
Powered by Labrador CMS