TI ÅR SIDEN DEBUTPLATEN: Denne våren har MØ hatt stor suksess med konsertshowet «No Mythologies to Follow 10th Anniversary Show!!!».

MØ kommer til Askøy

- MØ har én konsert i Norge i år, og det blir på Askøy, sier Petter 'Piddi' Zweidorff, som nettopp har lagt til den danske verdensstjernen som hovedartist på Bedriftsfestivalen 31. august.

Publisert Sist oppdatert

s 3,4 millioner månedlige lyttere på Spotify har spilt monsterhiten hun hadde sammen med Major Lazer og DJ Snake, Lean On, over to milliarder ganger. 

Like etter ligger hennes egen Final Song med 546 millioner avspillinger.

Ti år siden debutplaten

- MØ har vært der lenge, og er nå veldig på vei opp igjen. Vi gleder oss noe vanvittig til å høre henne, sier daglig leder for B24, Petter 'Piddi' Zweidorff.

Hun heter egentlig Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen, begynte musikkarrieren som den ene halvparten av den danske punkduoen MOR, og debuterte som soloartist i 2013 med EPen «Bikini Daze».

Siden har hun gitt ut albumene «No Mythologies to Follow» (2014), «Forever Neverland» (2018) og «Motordrome» (2022).

Denne våren har hun hatt stor suksess med konsertshowet «No Mythologies to Follow 10th Anniversary Show!!!», som er en markering av tiårsjubileet for debutplaten. Hun har også annonsert at hun skal spille på sommerens Tinderbox-festival i hennes fødeby Odense.

Én konsert i Norge

- Hun har et sinnsykt bra liveshow, og har altså én konsert i Norge i år – og det blir på Askøy. Jeg tror dette kommer til å bli veldig, veldig bra, slår Piddi fast.

Bedriftsfestivalen B24 arrangeres i perioden 28. - 31. august, med en rekke store og litt mindre store artister på programmet: MØ, DumDum Boys, D.D.E., Ingenting, Bighorn Butterboys, Vinni, Madcon og Kasha.



Powered by Labrador CMS