BADEKLAR: Forfatter Adele Jaunn fra Askøy er klar for både boklansering og badesesongen. Hennes romandebut «Fast følge» er både i det humoristiske og romantiske hjørnet.

Lokal forfatter med herlig sommerbok

De rosa flamingoene på bokas forside blinket til meg. Litt sånn frekt og freidig, og jeg tok meg i å nynne på Irene Reppen sin sang fra nittitallet “Æ dyrker pene menn, pene menn som smiler søtt…”.

Publisert Sist oppdatert
TIPS: Marianne Hansen er Askøy24s bokanmelder.

Kanskje er det en slik mann hovedpersonen Vår Maria Josephine Skogsøy er på utkikk etter. Vår nærmer seg tretti og har flyttet ut fra lillebroren Jassa og inn i det nye boligområdet Bestheim.Etter et lite halvår der, lurer Vår på om det å flytte til Bestheim er det verste hun har gjort? Hun er mildt sagt ikke fornøyd med naboene, og kunne godt ha byttet ut minst en av dem med en singel mann. Det virker ikke som det kommer til å skje med det første. Men noe skjer! 

Se for deg følgende i slow motion:
«Så dro han hånda gjennom det mørke, buskete håret. - Går det bra? spurte han.»

Sjeldent har jeg ledd så høyt og godt av ei bok

Marianne Hansen

Vår som aldri har vært forelsket før blir truffet av Amors piler. En villhest flytter inn i brystet, og i hodet spraker fargerikt fyrverkeri. 

Med forelskelsen kriblende i kroppen blir både pågangsmotet og fantasien stor. Vår sine metoder for å vinne drømmemannen er litt utenom det vanlige. Her er det bare å henge seg på og bli med på Vårs lidenskapelige jakt på kjærligheten. Romanen byr også på uventet og varmt vennskap. 

«Fast Følge» er ei underholdene bok i en humoristisk tone. I et lett og lekent språk flyr sidene av gårde. Sjeldent har jeg ledd så høyt og godt av ei bok. 

Bokfakta

Tittel: Fast følge
Forfatter: Adele Jaunn
Forlag: Kvisten forlag
Utgivelsesdato: 7.juni

Boka fikk Marianne som leseeksemplar av forlaget

Ekstra stas er det at forfatteren er lokal.

Marianne Hansen

Ekstra stas er det at forfatteren er lokal. Adele Jaunn har skrevet både barnebøker, noveller og har laget en diktbok med vakre malerier, men dette er hennes første roman for voksne. Det synes jeg hun gjorde så godt, at det kan hun gjerne fortsette med. 

Jeg er klar for mer moro.

Powered by Labrador CMS