FRA ASKØY: Lenny Langhelle fra Krokåsfeltet skal delta i det populære «Love Island» på TV2 Play

Lenny fra Askøy skal delta i «Love Island»

Lenny Langhelle fra Krokåsfeltet blir en av deltakerne når TV2 setter opp ny sesong av «Love Island».

Publisert Sist oppdatert

«Love Island» er de siste årene blitt et globalt fenomen, og «Love Island UK» var i fjor sommer det mest sette programmet på TV 2 Play. 

Askøyværing er med

- Nå er endelig innspillingen av en ny norsk versjon i gang, og denne gangen foregår kjærlighetsjakten i en idyllisk villa på Gran Canaria, skriver TV2 i en pressemelding.

Og nettopp nå er altså en askøygutt å finne der. Han heter Lenny Langhelle, er 21 år, og er bosatt på Krokåsfeltet.

– Jeg vil beskrive meg selv som en utadvent og målrettet person. Jeg liker nye utfordringer og å pushe meg selv. Er også en person som spiller på sjarmen, sier askøyværingen til TV2. 

Her kan du se TV2s presentasjon av årets deltakere, også med video.

Skal finne kjærligheten

Slik beskriver TV2 programmet:

«I syv uker skal deltakerne bo og leve tett sammen, gå på romantiske dater og delta i konkurranser for å lære hverandre å kjenne – der målet er å finne den store kjærligheten. Deltakernes romanser og følelsesliv følges tett, og når som helst kan nye single «bombshells» ankomme villaen med intensjon om å finne sin drømmepartner – noe som kan resultere i knuste hjerter, parbytter og ufrivillige exiter. Hvem tiltrekkes av hverandre, hvem finner vennskap for livet og hvilke par knytter de sterkeste båndene?»

Etter disse syv ukene skal det gjennomføres en finale, og det blir opp til oss «vanlig dødelige» å stemme frem hvilket par som fortjener å vinne. 

Første episode sendes mandag 4. mars, og programmet skal gå på TV2 Play. Programleder er Alexandra Joner.

Powered by Labrador CMS