Gjør seg klar til eldregøy i Kipo

Torsdag 9. mai kommer Trond-Viggo Torgersen til Kipo for å snakke om «kroppen for voksne». Det kan jo fort bli veldig interessant!

Publisert Sist oppdatert

- Det kommer til å bli veldig gøy, sier primus motor for Askøyfestivalen, Kurt Hæggernæs.

Det er flere arrangementer som pågår i Kipo fra 8. til 12. mai. Det største trekkplasteret er nok Dagfinn Lyngbø, som tar med seg kompisene Eirik Krokås og Per-Owe Helle for å lage et humorshow.

- Det arrangementet er nesten utsolgt, forteller Hæggernæs.

Eldregøy

Billettsalget til «eldrefesten» går litt treigere, men Hæggernæs håper at askøyværingene får øynene opp for det to timer lange showet.

- Det kommer til å blir skikkelig morsomt og hyggelig. Denne seniorforestillingen blir en fin blanding av foredrag og underholdning. Vi husker jo Trond-Viggo fra da han snakket om kroppen som ung, og nå skal han fortelle litt om hvordan det går etter hvert som man eldes, forteller han.

I tillegg kommer vår egen Berit Håpoldøy med gitaren sin, sammen med folkekjære Helge Jordal og musiker Lars Hammersland. 

- Det blir også noe å bite i på showet, lokker Hæggernæs med. 

- Ta avskjed med Ole Ivars

Også Ole Ivars kommer til Kipo under festivalen. Dette blir på avskjedsturneen til bandet som har herjet på radio og konserter i mange år. De har sanket inn ikke mindre enn åtte spellemannspriser, inkludert «Årets spellemann».

- Vi har en del billetter igjen til denne konserten, så her håper jeg voksne askøyværinger er om seg. Jeg gleder meg veldig til denne konserten. Det kommer til å bli allsang over en lav sko, humrer Hæggernæs.

Powered by Labrador CMS