- FORTJENER STOR HEDER: - Egil var en helt unik ressurs, sier Petter Andrè 'Piddi' Zweidorff (til høyre) – her sammen med Egil Salvesen under planleggingen av B24 øverst i Storebotn.

Initiativtaker til B24-festivalen i Storebotn, Egil Salvsen, er død

- Det er ufattelig trist

Egil Salvesen døde rett før påske. Han var en populær musiker, og svært engasjert i den kommende Bedriftsfestivalen, som planlegges i Storebotn i slutten av august.

Publisert Sist oppdatert

- En ufattelig trist nyhet traff oss onsdag. Sjokket er fremdeles stort over tapet av en av våre nærmeste venner, sier Stig van Eijk, som spilte sammen med Egil Salvesen i bandet Kiks.

Salvesens siste prosjekt var I tillegg den kommende Bedriftsfestivalen/B24, der han var driftssjef/bookingansvarlig. Dersom alt går etter planen, skal denne holdes øverst i Storebotn i slutten av august.

Egil Salvesen ville fylt 42 år i mai.

Hans nærmeste samarbeidspartner i planleggingen av B24 har vært Petter Andrè 'Piddi' Zweidorff.

- Egil var en helt unik ressurs, og fortjener stor heder for B24-prosjektet, som han var med å bygge opp, sier Zweidorff – som også er med i Kiks.

Dette bestod i tillegg av Knut Størkson, Eyolf Nysæther, Rodrigo Mella og (tidligere) Geo Pardalos, og var et av flere band der Egil Salvesen var med som bassist.

- Egil var en kunnskapsrik ildsjel som klaget lite over sykdommene han hadde. Takk for tiden vi fikk med deg, du beriket livene våre. Du vil bli sterkt savnet, legger Piddi til.

Eijk og Zweidorff ønsker nå å bidra til å ta vare på og hjelpe de Egil var glad i, og har derfor opprettet en spleis til inntekt for de to mindreårige barna hans. 

- Vi ønsker å skape muligheter for dem, og ikke minst hedre den fine pappaen deres, sier Eijk. 

Askøy24 lyser fred over Egil Salvesens minne.

HJERTER I BRANN: Petter Andrè 'Piddi' Zweidorff og Stig van Eijk spilte sammen med Egil Salvesen i bandet Kiks, som ble etablert etter at SK Brann ble klar for cupfinalen i 2023.
Powered by Labrador CMS