Annonsørinnhold

BYGGER DRØMMEHUSET: Sandøy Byggservice forvandlet den gamle eneboligen på Ask til en funkisperle.

Fra sliten enebolig til funkisperle på Ask:

Se den store forvandlingen

Den eldre eneboligen på Ask hadde store moderniseringsbehov. Sandøy Byggservice tok utfordringen, og skapte et nytt og unikt hjem for eieren, Simin Sabri.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg kjøpte eiendommen på grunn av beliggenheten og utsikten. Huset var gammelt og skrøpelig, så jeg måtte renovere det. Da jeg skulle velge entreprenør, falt valget på Sandøy Byggservice. Jeg er utrolig imponert over jobben de har gjort. Se så fint det er blitt, sier huseier Simin Sabri. 

TRENGTE MODERNISERING: Tomten og utsikten var perfekt, men det gamle huset hadde store moderniseringsbehov.

Lys og utsikt

For Simin Sabari var det å få tilgang til den flotte utsikten det viktigste. Sandøy Byggservice hevet frontveggen, slik at huset nå har fått panoramautsikt mot sjøen. 

NY LØSNING: Med vinduer fra gulv til tak blir det både godt lysinnslipp og panoramautsikt.

- Noen ganger føler jeg at jeg bor i en stor båt, hvor jeg har full 180-graders utsikt over hele havet fra nord til sør, sier Simin Sabri entusiastisk. 

PANORAMAUTSIKT: Huseier Simin Sabri setter stor pris på den flotte utsikten gjennom de nye vinduene.

Det gode lysinnslippet fra de store vinduene er også viktig for henne.

- Det er lite lys gjennom vinteren i Norge, så med de nye vinduene får jeg maksimal utnyttelse av lyset, sier hun.

Grønne løsninger

Simin Sabri er opptatt av miljøet, og det var viktig for henne å velge grønne løsninger i forbindelse med renoveringen. Etterisolering av vegger, tak og gulv var en selvfølge. Det samme var balansert ventilasjon. 

- Barna mine har astma, så det var ekstra viktig for meg å velge en god ventilasjonsløsning som gir ren luft, sier hun.

Skaper boligdrømmer

FINNER LØSNINGER: Prosjektleder Erlend Sandøy hos Sandøy Byggservice er opptatt av å finne gode løsninger i samarbeid med kunden.

Prosjektleder Erlend Sandøy har samarbeidet tett med Simin Sabri gjennom hele prosjektet, og hjulpet til med å finne gode løsninger i forbindelse med moderniseringen av huset. 

- Den største forandringen på boligen er hevingen av frontveggen, hvor vi lagde en takhøyde på tre og en halv meter. Dette ga et enormt lysinnslipp, og tilgang på den fantastiske utsikten, forteller han. 

BYTTET TAK: Taket ble byttet fra tradisjonelt saltak til pulttak.

Prosjektet har gått etter planen, men en liten utfordring var at det kom store mengder snø under oppstart av prosjektet. 

BYGGER DRØMMEHUSET: Sammen med faste samarbeidspartnere har Sandøy Byggservice bygget drømmehuset til Simin Sabri.

- En bonus var at vi fikk mye god trening gjennom snømåking, ler han.

Erlend Sandøy forteller at det har vært mange involverte i prosjektet.

- En slik ombygging krever et solid team med dyktige fagfolk som har god kompetanse innenfor fagene. Vi har utrolig godt samarbeid med våre faste samarbeidspartnere innen alle fag. Uten et slikt godt samarbeid hadde vi ikke fått til denne typen prosjekter.

Drømmehuset

Simin Sabri kan ikke få rost teamet fra Sandøy Byggservice nok. 

- De lyttet, kom med gode forslag, og var veldig fine å forholde seg til gjennom hele prosessen. Jeg opplevde dem som både engasjerte i prosjektet og faglig dyktige. De fant løsninger som samsvarte med den økonomiske rammen, sier hun.

Simin Sabri ble anbefalt å ta kontakt med Sandøy Byggservice gjennom en kollega. 

- Jeg er utrolig glad for at jeg valgte dem som entreprenør på dette prosjektet. De har virkelig bygget drømmehuset, smiler hun.

FUNKISPERLE: Sandøy Byggservice sørget for at Simin Sabri fikk oppfylt drømmen om et hus med mye lysinnslipp og panoramautsikt.
Powered by Labrador CMS