Annonsørinnhold

FLOTTE PREMIER: Daglig leder hos Norges El Grossist, Abaseen Sultan, gir bort premier til en samlet verdi av femten tusen kroner.

Bli med i konkurransen:

Norges El Grossist deler ut premier for 15.000 kroner

Les hvordan du kan bli med i konkurransen og vinne "mystery box" fra DeWalt, eller en ferdig montert strømkontrollpakke fra Futurehome. 

Publisert

- Alle kan delta, og vi trekker ut to heldige vinnere, forteller daglig leder hos Norges El Grossist, Abaseen Sultan. 

NY LEVERANDØR: Norges El Grossist har fått DeWalt som leverandør av verktøy og utstyr til både proff- og privatmarkedet.

Nye leverandører

MYSTERY BOX: Magne Solberg hos DeWalt feirer det nye samarbeidet med Norges El Grossist og gir bort DeWalt-verktøy til en verdi av fem tusen kroner.

- Vi ønsker å tilby et bredt sortiment til våre kunder, og har derfor inngått avtale med to nye leverandører, sier Abaseen Sultan. 

Med Dewalt som ny samarbeidspartner, ønsker Norges El Grossist å tilby verktøy til både proff- og privatmarkedet til en god pris.

- Vi feirer startskuddet for samarbeidet, og gir bort en "mystery box" med Dewaltprodukter til en verdi av fem tusen kroner, forteller Magne Solberg hos DeWalt. 

Norges El Grossist har også inngått en avtale med Futurehome, som blant annet leverer elbilladere. I den forbindelse gir Norges El Grossist bort en strømkontrollpakke fra Futurehome i samarbeid med NH Elektro, som sørger for montering. Verdi på premien er ti tusen kroner.

STRØMKONTROLLPAKKE: Bli med i trekningen av strømkontrollpakke fra Futurehome. Premien inkluderer at NH Elektro kommer og monterer pakken, forteller Installatør, Ørjan Haugland.

Lokal og personlig

- Vi setter utrolig stor pris på alle kundene våre, og det er veldig kjekt at så mange her på Askøy handler lokalt, sier Abaseen Sultan. 

FÅR GOD HJELP: Installatør Sean Karlsen er veldig fornøyd med utvalget og servicen hos Norges El Grossist.

Sean Karlsen er installatør, og handler ofte hos Norges El Grossist. Han synes alltid det er hyggelig å ta turen innom butikken, og skryter veldig av godt sortiment, kort leveringstid ved bestilling, og ikke minst servicen. 

- Jeg tror Abaseen kan navnet på alle som har handlet her to eller flere ganger. Jeg blir alltid møtt med et smil og får god hjelp hvis det er noe jeg lurer på, sier han.

Slik vinner du

Lyst til å vinne "mystery box" fra DeWalt, eller strømsparingssystem fra Futurehome? Se videoen, så får du vite hvordan du kan bli med i konkurransen!

Powered by Labrador CMS