KLAR: Selger Simen Guldberg venter storinnrykk på Fagmøbler i Strussham. - Vi har noen skikkelige godbiter til salgs under lager-tømmingen, så det kan være lurt å være tidlig ute, sier han.

Venter storinnrykk i Strusshamn:

Første lagertømming hos Fagmøbler på ti år

For første gang på ti år skal Fagmøbler i Strusshamn arrangere en stor lager-tømming. – Dette blir en unik sjanse til å sikre seg flotte møbler til knall-priser, sier selger Simen Guldberg.

Annonsørinnhold

Bakgrunnen for lager-tømmingen er at det skal gjøres plass til vårens nyheter før hagemøbel-sesongen starter for fullt.

Førstemann til mølla

Onsdag 6. mars braker det løs i Strusshamn.
- Vi regner med lang kø utenfor butikken lenge før den åpner kl. 10, forteller Simen Guldberg entusiastisk. 

Tilbudet gjelder frem til lørdag 9. mars kl. 16, men Guldberg tipser om at det kan være lurt å være kjapt ute for å sikre seg de beste godbitene. 

- Vi har utrolig mye flotte møbler på lager, så her kan man gjøre et kupp. Alt fra sofagrupper, spisestue-møblement og interiør som speil, bilder og lysestaker. Alt blir å finne under lager-tømmingen.

God blanding

– Vi selger ut alt fra utstillingsmodeller, B-varer og ordinære varer som fyller opp lokalene våre i dag, sier Guldberg. 

På spørsmålet om hvilke varer som kommer til å være mest attraktive, trenger han ikke tenke seg om lenge. 

– Vi har noen flotte sofaer hvor det kun er ett eksemplar av hver, så de kommer til det å bli rift om. Spisestuemøblene kommer også til å gå fort. Ellers vil det være svært gunstige priser på speil og bilder, så det tror jeg kommer til å være populært blant kundene.

Avslaget vil ligge fra 50-70 prosent, og Guldberg gleder seg til å møte nye og gamle kunder når dørene åpnes for tiårets store lagertømming på Fagmøbler i Strusshamn.

Bli med i konkurransen

Har du lyst å være med i trekningen av tre speil? Da kan du sjekke ut «Giveawayen» til Fagmøbler Askøy Bergen. Mer informasjon finner du på deres SOME-kanaler.

Powered by Labrador CMS