Annonsørinnhold

GLEDER SEG: Butikksjef Ane Sigvaldsen gleder seg til å ta i mot handleglade askøyværinger på Dollarstore på Kleppestø Senter

Dollarstore åpner dørene på Kleppestø Senter

For første gang åpner den populære butikkjeden Dollarstore i Vestland fylke. Det skjer på Kleppestø Senter torsdag 14. mars kl. 10.00 – Vi lover et bredt utvalg av varer til lave priser, sier butikksjef Ane Sigvaldsen.

Dollarstore skiller seg ut ved å tilby en shoppingopplevelse utenom det vanlige. Fra personlig pleie til kjøkkenutstyr og sesongbaserte varer, lover Sigvaldsen å tilfredsstille enhver smak og behov. 

- Vi er stolte av å kunne tilby et stort og variert utvalg av produkter. Vår styrke ligger ikke bare i pris og utvalg, men også i det at vi skal kunne tilby nye oppdagelser for kundene når de besøker oss, sier markedskoordinator Christoffer Henden.

Markedskoordinator i Dollarstore Norge, Christoffer Henden er i full sving med å pakke ut varer, slik at alt skal være klart til åpningen.

En butikk for alle

Butikksjef Ane Sigvaldsen ser fram til åpningen med stor entusiasme. Med alt fra hobbyartikler og leker til vaskevarer og snop, er Sigvaldsen overbevist om at Dollarstore vil bli populær blant askøyværingene. 

-Vårt team på ti ansatte har virkelig stått på for å sikre at vi er klare til åpning. Vi gleder oss stort til å ønske våre nye kunder velkommen, legger hun til.

Mer enn bare lave priser

Dollarstore ønsker ikke bare å være kjent for sine lave priser, men også for å skape en unik shoppingopplevelse. 

- Vår ambisjon er at hvert besøk skal være en oppdagelsesferd, sier Henden. 

Med regelmessige introduksjoner av nye og spennende varer, sikrer Dollarstore at kunder alltid vil finne noe nytt og interessant.

En av mange grunner til å besøke Dollarstore er tilgangen på unike produkter og internasjonale merker som ikke finnes andre steder i Norge. 

- Vi er for eksempel den eneste kjeden som selger det populære sminkemerket Essence, forteller Henden.

Klare for åpning

Til tross for litt logistiske utfordringer, med blant annet mottak av 90 paller med varer på en enkelt dag, er teamet bak Dollarstore trygge på at de er klare for åpningen. 

- Takket være en fantastisk innsats fra vårt team, er vi sikre på at butikken blir klar til torsdag, sier Sigvaldsen med et stort smil.

Velkommen til Dollar Store

Sigvaldsen blir å treffe i butikken til daglig. Hun forventer storinnrykk og lange køer på åpningsdagen. 

- Vi ser fram til å ønske askøyværingene velkommen, og synes det er stas å bli en del av lokalsamfunnet her på Askøy, sier hun.

Powered by Labrador CMS