Annonsørinnhold

Butikksjef i Dekk Companiet Juvik, Tor Owe Rennemo og eier John-Erling Edvardsen er klare for å hjelpe deg med dekkskift, dekkhotell eller nye sommerdekk.

Dekk Companiet utvider til Juvik

-Vårt mål er å være nærmere kundene våre og tilby våre tjenester mer bredt, sier eier av Dekk Companiet, John-Erling Edvardsen.

Publisert Sist oppdatert

Dekk Companiet åpnet dørene til sin nye butikk i Juvik for fire måneder siden. Dette er en viktig utvidelse for selskapet, som også har butikk i Strusshamn.

Mange ulike dekktjenester

Dekk Companiet tilbyr en omfattende pakke med dekktjenester – alt fra salg av dekk, dekkskift, og reparasjoner til dekkhotell. Som uavhengig importør har selskapet friheten til å skaffe kundene nøyaktig det dekket de trenger, uten bindinger til en spesifikk produsent.
- Dette gir oss en unik posisjon til å tilby skreddersydde løsninger for våre kunder, sier John-Erling Edvardsen.

Dekkhotell i særklasse

En av de mest populære tjenestene hos Dekk Companiet er dekkhotellet. Her får kundene lagret dekkene sine, samtidig som dekkene blir nøye sjekket for skader og slitasje.
- Vi sørger for at dekkene er sikre og klare for veien, slik at kundene kan kjøre trygt på veien, sier Edvardsen.

Forberedelse til høysesong

Butikksjef i Dekk Companiet Juvik, Tor Owe Rennemo, ser frem til en travel sesong.
- Vi venter stor pågang, så det kan være lurt å bestille time tidlig. 

Han gleder seg til å ta imot nye og gamle kunder, og garanterer både et høyt servicenivå og en god kopp kaffe til alle som kommer innom.

Powered by Labrador CMS